Náš příběh

Chceme asijskou gastronomii ukázat v tom nejlepším světle

Taro Group začínala jako restaurace Gao Den ve Stodůlkách. Původně se z týmu tvořeného zejména příbuznými stal rozmanitý a přátelský kolektiv lidí, kteří milují dobré jídlo a kvalitní gastronomii. 

Taro Group začínala jako rodinná firma a stále ji za rodinnou považujeme. Tým, který jsme vybudovali totiž považujeme za své přátele a druhou rodinu. Spolu chceme ukázat, že asijská gastronomie může být moderní, hravá a elegantní…

Náš příběh začal
v Krkonoších.

Naši rodiče přiletěli do Česka separátně na začátku 80.let v rámci výměnných pracovních pobytů a potkali se v Lomnici nad Popelkou, kde pracovali v továrně. Značnou část raného dětství jsme pak kvůli jejich pracovní vytíženosti trávili u české chůvy v Jilemnici, která nás naučila lásce k dobrému jídlu.

První restauraci jsme otevřeli v roce 2013

Jako oborem nepolíbení začali v roce 2013 podnikat v pohostinství z jednoho prostého důvodu –z lásky k jídlu.  Na pražských Stodůlkách jsme otevřeli restauraci Gao Den, která se brzy stala populární destinací pro všechny milovníky autentické vietnamské kuchyně.

Khanh Ta

Starší Khanh začínal jako kuchař samouk, který většinu zkušeností získal na praxi v saigonském kulinářském institutu a vařením v rodinných podnicích v severním Vietnamu. Khanh v pozici Executive Chef stojí za recepty jídel, koncepcí menu a řízením šéfkuchařů jednotlivých provozů.

Giang Ta

Vystudoval VŠE v Praze a kromě finanční stránky podniku se stará o spokojenost hostů i našich zaměstnanců. Giang věří, že upřímná pohostinnost je základem každého dobrého podniku.

Navštivte nás v jedné z našich restaurací